събота, 2 юни 2012 г.

5 Съвети за облекчаване-болки в гърба

ByJessie Malory

Долна болки в гърба засяга хиляди хора всеки ден. Когато страдание на вида проблеми като този, вие не трябва да предприемат на болката, простираща се. Тези съвети ще ви помогне да намалите болка сега и да го направите по-малко вероятно да се върне.

Получете масаж

Масаж дълбоко тъкан е добър избор за по-ниски болки в гърба. Масаж засяга мускулите на повърхността на тялото точно под кожата, както и тези, които са разположени дълбоко в тялото. По време на стрес или тренинг токсини могат да изградят в мускулите, водещи до твърда, болки мускули. Масаж с издания за тези токсини, подобрява обращение и носи притока на кръв кислород и хранителни вещества, които са необходими за лечебни. Масаж също отделя напрежението в болезнен петна върху долната гърба.

Горещо каменни масаж е друг голям избор за лица, страдащи от него. Топлият камъни за подобряване на потока на кръвта докато облекчаването на мускулите. Горещата каменни масаж е ефикасно средство за намаляване на напрежението и стрес. Когато в мускулите на долната гърба, напрежение и стреса, може да доведе до този вид проблеми.

Опитайте терапевтична упражнения

Въпреки, че не може да се чувстваш като упражнява при по-ниски гърба боли, пребиваващи в леглото всички през деня и нощта е един от по-лоши неща, които можете да направите. Опитайте леко протягане да се отпуснете и разхлабят мускулите на гърба. Много болки в гърба заради страдащите включване към йога да поддържате тялото, гъвкави, както и спокоен. Ако видите специалист за помощ при долната болки в гърба, лекарят може да предложи упражнения, които помагат за изграждане на гърба мускулите и да предотврати бъдещи травми. В салона може да опитате включително обратно pulldowns, обратен мухи, седящи редове, извита коляното дъски и други да засилят гърба мускулите.

Постави топлина на него

Временно решение за болки в гърба е използването на топлината. Горещо баня предлага пронизващ влажна топлина, която може да улесни болката. Внимателното използване на нагревателно също може да облекчи болката. Следвайте на производителя или вашия лекар посоки в употреба на нагревателна панела за писане.

Загуба на тегло

Загуба на тегло може да бъде едно дългосрочно решение да ви по-ниски болки в гърба. Физика на човешкото тяло, позволяват допълнителни тегло около midsection да постави допълнителни стрес на гръбнака. Ядене здравословно хранене и загуба на тегло, намалите стреса, причинени от този проблем.

Добра стойка на практика

Мама е прав, трябва да се слегне и седят на поредица. Лошо позата може да отслаби мускулите и да доведе до болка. Коригиращи позата фигурни скоби може да помогне да се подобри позата, но тяхната употреба трябва да бъде ограничен, така че мускулите не са отслабнала още повече. Столове за Posturepedic и матраци може да помогне да се подобри позата, когато седи и спи.

Масаж завист Спа Таузънд Оукс, CA е най-Спа Таузънд Оукс. Посетете ги онлайн днес в http://www.massageenvy.com/clinics/CA/Thousand Oaks.aspx, или посещението си блог на http://expertmassagetherapy.com/thousandoaks/.

Член Source:http://EzineArticles.com/?expert

View the Original article

Няма коментари:

Публикуване на коментар