събота, 2 юни 2012 г.

От Ashiatsu до Chavutti Thirumal: Barefoot масаж условия и ресурси

ByIvy Hultquist

Използването на крака, като инструмент за масаж е по-често от един мисля. Както сте изследователски бос техники за повече, вие ще намерите там са много различни условия, с дълги истории, които все още се практикува днес. Тук са само няколко много ресурси, ако искате да научите повече за бос каросерия.

Ashiatsu Barefoot масаж: Този курс е предназначена за масаж професионалисти, които биха желали да научат ashiatsu безопасно у дома. Това е един подробен подход за начинаещи, но също и много изследване за опитни бос лекари. Тя включва 160 ръководство на страницата с вашите снимки, Бар инструкции за инсталиране и вграден видеоматериали.

Лента за Ориентал на Ashiatsu терапия ™ AOBT: Ruthie Hardee се кредитира с широко признаване на ashiatsu. Съществуват само семинар курсове.

Бос Мастърс ааа шиацу ™: Мишел амоми провежда семинари на ashiatsu заедно със семинари в фиджийски, бамбук, и камък Масаж.

Фиджи обясниха бос масаж: Фиджи обясниха масаж използва не успоредни ленти. Председател или стълба се използва за заседание и салдо. Клиентите могат да бъдат облечени или unclothed.

Бос Lomi Lomi: Тази бос техника с произход в Тихия океан. Тя включва философии и дълго, главата до петите течлив инсулт характеристика на на традиционните lomi lomi Масаж.

Chavutti Thirumal: Chavutti Thirumal се смята за един от най-ранния предшествениците на ashiatsu. Въпреки че той е не широко практикува тук в Съединените щати, има ограничено количество от обучения stateside.

Бос тайландски / хендсфри ™ тайландски: тайландски практикуващите обикновено използват си ръцете, краката, колената и са телесно тегло по време на Масаж. Чък Дъф провежда специфични тайландски хендсфри курс за практикуващи лица, които използват само краката си.

Trisoma

View the Original article

Няма коментари:

Публикуване на коментар