събота, 2 юни 2012 г.

Romantic Massage - A Techniques Guide

През стотици години допир и триене са използвани като универсална комуникационна система. Без оглед на какъв език, събеседникът говори комуникацията чрез докосване е винаги ще бъде comprehended.

Ние докосване ни тяло, когато ние боли себе си, ние използваме нашата зарастване докосване, когато ние виждаме нашата обичаше такива страдание. Ние улеснение и комфорт еднакво емоционално и физически други лица с нашите докосване, ние комуникират с нашите новородени от контакта. Ние прегръдка, ние се ръкува, ние целувка, ние домашни, ние Пат взаимно, ние slap, ние считаме ръце, ние snug, ние голямо, с по-малко думи, ние докосване. Докосване е начин на взаимодействие и комуникация.

За всяка двойка идва период в живота, когато магия не се случи, лесно както преди. Специалните момент искрени обичан механични движения, означава мнение, за да приведат близостта. Това е изключително лесно възприемани от партньор и, най-често получаваме обратен ефект. Изключване изключване, grimace, или най-добър случай unenthusiastic съгласие. Тогава знаете, че трябва да промените и да се преосмислят си подход. Следват няколко предложение, за да reignite желанието във вашия партньор и сами.

Научете масаж и друг rub често

Масаж един към друг без да мисля за интимност, просто просто масаж на вашия партньор. Това действие ще помогне да се натрупват много жизнено енергия и ще ръководи ви телата и умовете си да почиват и да премахнете всички на напрежение. Емоции, които вие просто не мисля, че ще ви се появи отново, ще се появят. Опитайте и предоставя тялото rub без мислене за секс. Създаване на желанието е ключът, така че първо до може просто рушат го.

Техники за масаж

Effleurage е един от най-използвана стил за интимни Масаж. Наемане на серия от светлина тегло, прелитането инсулт, етиката изпълнява, неговия или нейния любовник ръце през цялото тяло. Използването на различни видове масаж масла или лосион е силно насърчавани.

Вибрации може да се използва много успешно в хода на тялото rub двойката. По време на разклащането масаж тъкани се натиснат и освобождават или разклащане и често ще отнеме са фино трепет. Движението на дълбоки слоеве, прави много ефективна, за да увеличите почти нищо в системата на тялото. Устройство за електрически масаж може да се използва, ако вашият вибрации техника ѝ липсва доверие.

Компресирането е сред задължително възможностите за избор във вашия техника. Започнете да го използвате с бавно подвижни темпото със слаб средно налягане, за да се задейства purrs и преминаващи.

Масаж ударни е метод на триене, в който доставчикът използва леко перкусия движения, използване на ръцете и китките. Това е всъщност стимулиране - облекчаването на редовни; наблюдава се dualist характер на удара.

Триене е наистина добра техника, обаче за чувствен rub не най-добре подхожда. По-голямата част от триене движения определено не са желателно за този повод.

Petrissage е всяка практика, която включва триене, валцоване или омесване, корема на мускулите да стимулира кръвта обращение и спокойствие. Повечето от petrissage процедури са по-малко чувствен в сравнение с effleurage. Като каза, че, известен брой petrissage техники може да счита за доста успешен в хода на чувствен Масаж.

Дориан е допълнителна медицина лекар, който пише за масаж, като промяна на инструмент живот. Пише статии за масаж техники и за масаж, като кариера.

Член Source:http://EzineArticles.com/?expert

View the Original article

Няма коментари:

Публикуване на коментар