събота, 2 юни 2012 г.

Massage typografier og fordele

Massage terapi har været praktiserede og brugt siden oldtiden. Faktisk, har den været brugt i Egypten og Kina 3000 f.kr. for at korrigere det organ Energistrøm til at helbrede sygdomme. Hvis du vil sikre god sundhed, var det kombineret med korrekt kost og motion.

Selv om tusinder af år har bestået, er det stadig udbredt til afslapning og sundhed formål. Eksperter har også tilføjet forskellige typografier og teknikker til listen. På nuværende tidspunkt er der 80 massage typografier praktiserede og anvendes som en alternativ medicin. Det er imidlertid vigtigt at vælge den rigtige massage korrekt adresse sygdom og overlade det organ, forlænges. Nedenfor er top fem massage typografier og de fordele, de giver.

Svenske Massage

Dette er den mest populære massage i USA Denne typografi indebærer friktion, hacking, æltning, aflytning og vibrationer teknikker kombineret med lang, glat strøg. Dette er egnet til lindre smerte grundet muscle spændinger. Massage forbedrer blod omsætning fjerne mælkesyre og andet affald fra organet. Dette er perfekt til folk oplever rygsmerter, provokerende betingelser, åndedrætsbesvær og stamme skade.

Thai Massage

Sammenlignet med andre massagebehandlinger, skyldes denne type helt forskellige ikke ligger en kunde kun. En massage behandler behov at bruge hans eller hendes fulde organ styrke til at flytte kundens organ i forskellige positioner. Det omfatter også teknikker såsom acupressure, komprimering og mobilisering. Denne type af massage mindsker ikke kun stress. Det også centers sind og krop, udvikler blod omsætning, forbedrer fleksibilitet og øger energi.

Shiatsu Massage

Shiatsu er kendt som japansk karrosseri og anses en finger pres massage. Behandlere brug deres fingre, albuer, Palmer og tommelfingeren for at anvende tilstrækkelig pres. Pres teknikken det bruger hjælper med at fjerne blokeringen af energi tillader ordentlig strømmen af chi i kroppen. Derudover kan behandlere også bruge andre teknikker såsom gnider, presse og aflytning for at sikre muskler er masseres korrekt. Denne type af massage fremmer blod omsætning, fleksibilitet og muskelvæv afslapning. Dette er godt for folk oplever ængstelse, forstoppelse, søvnløshed, hovedpine, Præmenstruelt syndrom og andre organ smerter.

Hot Stone terapi

Dette er en svensk massage med en kombination af glatte, opvarmet stones. Disse varme sten placeres på visse punkter af kroppen. Det kan placeres i palms, på bagsiden eller mellem tæerne. Den varme, der kommer fra the stones giver en beroligende og beroligende effekt god for nervesystem og blod cirkulation. Denne type af massage er egnet til folk med arthritis, ryg smerter, depression, søvnløshed og stress.

Graviditet Massage

Selvfølgelig er denne type af massage til gravide kvinder. Under graviditeten opleve en kvinde organ forandringer. Undergår denne type massage vil hjælpe faldet ekspandering og reducere stress lindre smerte. Dette er dog ikke anbefales, når en kvinde er i sin første trimester. Altid konsultere lægen før undergår nogen massage. Men hvis lægen giver tilladelse, Sørg for at søge efter en certificeret graviditet massage behandler.

Disse er kun nogle få af de tilgængelige massage typografier. Før undergår nogen af dem, er det vigtigt at søge en læge rådgivning. Hvis lægen giver et gå signal, kigge efter en licenseret behandler at sikre sikkerheden, afslapning og overordnede wellness.

Artikel Source:http://EzineArticles.com/?expert

View the Original article

Няма коментари:

Публикуване на коментар