събота, 2 юни 2012 г.

7 Съвети как да даде голяма врата и плешката масаж

Той е хубаво, когато знаете как да даде ефективен врата и рамената масажи. По този начин, да помогне на тези, които са около почивате след Възбуден ден на работното място. Някой да направите това за вас за обучение би друго предимство. Този тип на масаж е един от видовете по-лесно да направите, защото хората не трябва да си, да го направи. Всеки може да отидете професионалист да получите това Съставено, но също така е полезно да се знае как, за случаите, когато сте в между посещения. По-долу са седем съвети за масажирайки на раменете и врата правилно.

7 Съвети

1. Има лице, седна пред вас на стълба или един стол, която позволява достъп на гърба. Чувствам му врата и раменете може да видите, където напрежението трябва да бъде най-много се освобождават. Тези области следва да се отдаде специално внимание.

2. С една ръка на всяка рамото мускул (нагоре напред до врата) стартира внимателно изстискване и rub мускулите. Разширяване вашия палци надолу към гърба малко докато правите това. Обърнете се към лицето за Уверете се, че сте не прилагат прекалено много под налягане. Не забравяйте, искате му спокоен не в болка от вашите действия.

3. Можете да използвате ваша страна на ръцете ви да направите рязане движения от един от раменете към другата му страна. Това ще действия да се разхлабят напрежението дори повече, отколкото по-горе действия.

4. След като са били изискване смекчено раменете, включете вашето внимание врата. Използвайте пръст, за да масаж и двете страни на врата. Уверете се, че прилагат лек натиск, както и всеки на гръбначния стълб а не на гръбнака. Преместване нагоре и надолу част.

5. Повторете плешката и шията действия, докато лицето казва, той се чувства по-добре. Освен това върнете се към тези области, които са имали най-напрежение и масаж на тези области, която е малко повече, просто за да се уверите, тези получи спокоен.

6 Хубаво добавена докосване е да даде на лицето скалпа масаж като част от обработката. Това е една от най-лесно области на тялото да Масаж. Само леко преместете скалпа с пръстите си и постепенно, обхващащи цялата глава. Уверете се, че масаж на гърба, страни, отгоре и челото области. Това е по-релаксиращи, ако сте винаги най-малко на ръка, върху главата по време на Масаж.

7. Топъл кърпи, могат да се прилагат в края за Масаж. Тази стъпка не е задължителна, но добавяне към опита за лицето, което е получаване на врата и плешката Масаж.

Това са само някои съвети, които да ви помогнат да масаж у дома. Можете да споделяте съвети с други да им Научете се помогне. Разбира се ако сте свободни ден и искате професионалист да разгледате вашия напрежението в мускулите, посетете масаж терапевт. Този тип на терапевта може да облекчат много проблеми чрез масажирайки тялото си. Професионален знае как да масаж на тялото на лице от главата до петите, като се използват множество ефикасни техники, които ще бъдат както ефективна, така и с изискванията.

Фран Kehoe е напълно квалифицирани и спорт и коригиращи масаж терапевт с ITEC дипломи в спортни Масаж, рефлексо-терапия, анатомията и физиологията, холистично масаж и FHT сертификат в масаж център, Чизик. Посетете масаж на центъра сайт: http://www.tmc-chiswick.com/
Или Фран за първоначален чат, без задължение: 020 8166 8958

Член Source:http://EzineArticles.com/?expert

View the Original article

Няма коментари:

Публикуване на коментар