събота, 2 юни 2012 г.

Svenske Massage er ikke svenske

Så du har hørt om svensk Massage, men hvad betyder det - er det en slags massage, der stammer fra Sverige? Har du nogensinde haft fordelene ved et og vide, hvad teknikkerne, der bruges til? Lad os undersøge denne vidunderlige helbredende modalitet og hvordan det kan tilpasses en organ specifikke behov, mens på vejen til afslapning for hele sind, krop og ånd.

Hvor det stammer?

Svenske Massage ikke blev oprettet af en svensker, heller ikke gjorde det stammer i Sverige. Faktisk i Sverige, er ikke sådan noget som "Svensk massage;" i stedet massage omtales som "klassisk massage." I USA dog udtrykket "klassisk massage" bruges meget lidt, mens "Svensk Massage" anses» klassiske» og de fleste basic af alle massage metoder.

Ifølge massagemag.com: "hollandsk læge Johan Georg Mezger (1838-1909) generelt krediteres (ved læger såsom Emil Kleen og Richard Hael, der forsket oprindelsen til massage og gymnastik) som den mand, der blev vedtaget de franske navne for at betegne de grundlæggende streger, hvorunder han systemized massage som vi kender den i dag, som den svenske eller klassisk massage. På en måde, på sigt svenske bevægelighed System blev omsat til svenske Massage System engang i anden halvdel af 1800-tallet. Ling's system blev den svenske bevægelighed System eller svenske gymnastik bevægelighed System. Dette kan være, hvordan han er blevet forkert tilknyttede for så lang tid med svensk massage. Da de første bøger blev skrevet om Lings svenske gymnastik System, bruges forfatterne så fremherskende siden Mezgers brug af dem franske vilkårene. Senere forfattere åbenbart tilskrives de franske vilkår Ling på grund af dette."

Hvad er svensk Massage?

Dette opnås ved at gnide muskler med længe gliding strøg i retning af blod vender tilbage til hjertet. Men svenske massage terapi vidtgående afslapning. Svenske massage er undtagelsesvis gavnlige for øge ilt i blodet, faldende muscle toksiner, forbedre omsætning og fleksibilitet samtidig lempelse spændinger.

Hvad er en typisk Massage terapi session ligesom?

En typisk session er mellem 40 og 90 minutter. Din massage vil begynde med en kort høring og gennemgang af symptomer, medicinsk historie og livsstil. Du vil blive bedt om at afklæde (mange mennesker holde deres undertøj) mens behandler er ud af værelse og løgn forsiden nedad under et ark på en tabel, polstret massage.

Centrale principper:

En sekvens af svensk massage normalt starter med optegne, efterfulgt af æltning, friktion, vibrationer, perkussion, optegne igen, og derefter passive bevægelser. Den finder traditionelt sted på en massage stol, da det er vigtigt for massør at holde en straight tilbage. Massage begynder normalt på benene og fødderne, efterfulgt af hænder og arme, derefter underlivet og brystet og endelig bagsiden.

Teknikker omfatter: lange streger, æltning, friktion, aflytning, perkussion, vibrationer, effleurage, og ryster beslutningsforslag. Den normalt sekvens af teknikker er:

Effleurage: Svæveflyvning strøgene med Palmer, tommelfingre og/eller hånden
Petrissage: Æltning bevægelser med hænder, tommelfingre og/eller fingre
Friktion: Cirkulær pres med Palmer hænder, tommelfingre og fingre
Vibrationer: Oscillerende bevægelser, der omrystes eller vibrere organet
Slagtøj: Frisk hacking eller trykke på
Passive og aktive bevægelser: bøje og strække

Værktøjer til massage:

Skabe et miljø for modtageren at være komfortable. Eftersom beklædning til denne massage er valgfri, være sikker på Værelset er lidt varmere end normalt.

-En massage tabel
-Håndklæde
-Rammeordrer og/eller ark
-Lotion eller olie - vælge en lotion eller olie, der gør det muligt for dine hænder til at reducere friktion på tværs af huden.
-Stearinlys eller incense
-Blød musik

En undersøgelse foretaget af National Center for supplerende og alternativ medicin, og offentliggjort i The New York Times, findes der frivillige som modtaget en 45-minutters svenske massage oplevet betydelige prisfald i niveauer af stress hormon cortisol, samt arginin vasopressin-a hormon, som kan føre til stigninger i cortisol. Frivillige havde også stigninger i antallet af lymfocytter hvide blodlegemer, der er del af immunsystemet, og et løft i de immune celler, der kan hjælpe med at bekæmpe forkølelser og influenza.

De samlede, fælles fordele ved et svensk Massage er at det føles godt, det er afslappende og meget forfriskende! Lær at give afslappende, professionel svensk Massage selv, på sydvest Institute of Healing Arts i Tempe, Arizona. Dette giver organ-arbejdstageren en ramme, som han kan tilføje mange andre modaliteter eller bruge som en komplet massage i sig selv.

Besøg http://www.swiha.edu/ at lære mere om vores massage programmer!

Artikel Source:http://EzineArticles.com/?expert

View the Original article

Няма коментари:

Публикуване на коментар