събота, 2 юни 2012 г.

Стилове за масаж и обезщетения

Масаж терапия е практикува и използват от древни времена. В действителност тя е използвана в Египет и Китай в 3000 пр.н.е. за коригиране на органа енергия поток да лекува болести. За да се осигури добро здраве, тя е комбиниран с подходящ диета и упражнения.

Въпреки че са преминали хиляди години, той е все още широко използван за спокойствие и здраве цели. Експертите са също добавени различни стилове и техники в списъка. В момента има 80 масаж стилове практикува и като алтернативна медицина. Въпреки това е важно да изберете правилния масаж да адресира болестта и оставете тялото подновен. По-долу са Топ 5 масаж стилове и ползите, те предоставят.

Шведски масаж

Това е най-популярният масаж в САЩ. Този стил включва триене, хакерство, техники за омесване, потупване и вибрации, съчетана с дълго, гладък инсулт. Това е подходящ за relieving болка, дължащи се на напрежението в мускулите. Масаж помага да се подобри кръвообращението, премахване на млечна киселина и други отпадъци от тялото. Това е за хора, които имат болки в гърба, възпалителни състояния, дихателни проблеми и щам вреда.

Тайландски масаж

В сравнение с други масажи, този тип е съвсем различно, защото клиентът не само е. Масаж терапевт трябва да се използва неговата или нейната пълно тяло сила да преместите на клиента тялото в различни места. Тя включва също техники като акупресура, компресиране и мобилизация. Този тип на масаж не само да намаляват стрес. Тя също така центрове, ума и тялото, развива кръвообращението, подобрява гъвкавост и увеличава енергия.

Шиацу масаж

Шиацу е познат като японски каросерия и е считан пръст налягане Масаж. Терапевти използват си пръсти, колена, дланите и Палците да приложи достатъчно налягане. Техниката на налягането, той използва помага да деблокирате енергия, която позволява правилното поток на Чи в тялото на. В допълнение терапевти също да използвате други методи като триене, изстискване и натиснете да осигури мускулите са massaged правилно. Този тип на масаж насърчава кръв циркулация, гъвкавост и мускулните спокойствие. Това е добър за хората тревожност, запек, безсъние, главоболие, Предменструален синдром и други болки в тялото.

Горещи камък терапия

Това е шведски Масаж с комбинация от гладки, загрята камъни. Тези горещи камъни се поставят по някои въпроси на тялото. Тя може да се окаже дланите, на гърба или между пръсти. Топлината от камъни дава успокояващ и успокоение ефект за нервна система и кръвообращението. Този тип на масаж е подходящ за хора с артрит, болки в гърба, депресия, безсъние и стрес.

Бременност масаж

Този тип на Масаж, очевидно е за бременните жени. По време на бременността жена на тялото опит промени. Процес на този тип на масаж ще помогне намаляване разклащане и намаляване на стрес вахти болка. Въпреки това това се не се препоръчва, когато една жена е в нейната първото тримесечие. Винаги се консултира с лекар преди извършването на която Масаж. Но ако лекарят дава разрешение, се уверете, че да търси масаж терапевт сертифициран бременност.

Това са само част от масаж стиловете, налични. Преди извършването на която и да е от тях, важно е да съветва на лекар. Ако лекарят дава отидете сигнал, потърсете лицензирано терапевт да осигурят безопасност, спокойствие и цялостното уелнес.

Член Source:http://EzineArticles.com/?expert

View the Original article

Няма коментари:

Публикуване на коментар