събота, 2 юни 2012 г.

Значение на продължаващо образование класове за масаж терапевти

Започва на 1 януари 2012 г., няколко държави са задължително това за масаж практикуващи да завършите продължаващо образование (ЕО) за собствените си лиценз подновяване на всеки три години. Това ще направи съществено за масаж практикуващи да има най-малко 36 часа на се от акредитиран спонсор на продължаващо образование. Държавата съветите на масаж лекари са направили възможно тези видове от класове да се попълва онлайн. По този начин е възможно да поднови лиценза на лесно в comforts на дома му. Национална комисия за сертифициране за терапевтични масаж & каросерия (NCBTMB), е установил в техните етичен кодекс, Масаж лекари, и също експерти на каросерията трябва да поддържат редовно и освен това да засили техните специализирани ноу-хау, за стремеж към квалифицирани степен чрез използването на такива продължава образователни програми.

Печалби и необходимостта от курсове за продължаващо обучение за практикуващите масаж

Класовете на маркировката са особено необходими, защото правителството държава може да поиска образование и обучение на области да инспектира произволно лицензополучателите да предостави документация за курсове на маркировката се. Този вид на одит е процедурата, всяка година да се потвърди съответствието с всички изискването на маркировката се. В случай проблеми са открити в докладите, тогава специализираното може да подлежат на дисциплинарни процедури, които могат или няма да включват недоверие и reprimand, глобата, и/или спиране или отменяне на разрешителното за на терапевта.

Въпреки че са задължителни, има няколко обезщетения за продължаващо обучение за масаж лекари. За един те са в състояние да управлявате да получите професията си обратно в линия; факт е, че такова обучение също може да представи проект на изцяло ново равнище. Костенурки правилен курс, подходящи за нечии живот и кариера може да е твърда част от процеса. Но един е трябвало да не забравяте бъдещите ползи на програми за продължаващо образование; малко разходи на време и пари действително може да помогне за един изпълнението на професионални желаните цели за каросерия специалист.

Специално проектирани CE класове

Специално проектирани CE класове са просто точно какво масаж терапевт трябва да подобри работата. Няколко масаж практикуващите стартира изпитва spasms и болката в тяхната практика, след като те работят с прекалено много клиенти. Има се програми, които ще помогне терапевти да преодолеят техните умората чрез обновяване на концепциите за тялото механика, учи в образованието. Основният фактор за всяка компания е в става "експерт в полето"; орган, на когото потребителите вероятно ще се превърне в случай на нужда. Естествено като разберете какви нечии бизнес и нуждите на Общността, експерти на каросерията може да направи програма точно CE и постигнат целите си в своя бизнес.Различни други класове, центриране за търговия на услуги и достигането на по-широк клиент със сигурност може да помогне на терапевта намаляване бизнес.

Все повече и повече практикуващите премине в тази индустрия всяка година. Чрез просто повторно сертифициране и продължаващо образование терапевти може да отделят себе си като отделни лица, ангажирани с подобряване на уменията и себе си поддържане в крак с най-новите техники за Масаж. Продължаващо образование със сигурност може да помогне да каросерията експерти по-конкурентоспособен и опит, развиват своя опит и да показва ангажимента си към NCBTMB кодове на етиката и стандартите на практика.

Как работи онлайн CE класове

В съответствие с одобрението на NCBTMB има много онлайн курсове, отговарят на стандартите, определени от Управителния съвет. Може да направите избор от етика онлайн курс, курс на маркетинг, социални мрежи за масаж практика, бизнес класа, Рейки практика програми, курс на слоевете, Little herbal преминава, Спа скалпа третиране и мигрена се класове. След като специалист е изписано програмата съгласно своите фондове и изискванията на бизнес, разходите на програмата може да се изплаща онлайн следното, което е получено съобщение за потвърждение. Това би следвало на потребителско име и парола за вашия курс. Терапевта също се изпраща връзките за клипове в допълнение към текст, както и сваляне отпечатъци, които са предоставени през цялата програма. Сертификатът за продължава образованието курс могат да се дадат онлайн, след като цялата курс е извършено.

BestMassage.com е горд да бъде BBB (по-добри бизнес бюро) акредитирани организация с BBB оценка на

View the Original article

Няма коментари:

Публикуване на коментар