събота, 2 юни 2012 г.

Масаж на шведски език не Е шведски

Чували сте на шведски Масаж, но какво означава това - е тип Масаж, която произхожда от Швеция? Има ли някога ползва предимствата на един и знаете, за какво се използват техниките? Нека разгледаме този прекрасен зарастване променливост и как тя може да се персонализира към специфичните нужди на органа, докато е на пътя към облекчение за целия ум, тяло и дух.

Където произхождат?

Шведски масаж не е създаден от ряпа, нито е произхождат от Швеция. В действителност, в Швеция, няма такова нещо като "Шведски масаж;" вместо това, Масаж се нарича "класически Масаж." В САЩ, терминът "класически масаж" се използва много малко, докато "Шведски масаж" се счита за "класически" и повечето основно на всички масаж методи.

Съгласно massagemag.com: "холандския лекар Йохан Георг Mezger (1838-1909) е обикновено кредитира (от лекарите като Емил Kleen и Ричард Hael, който потребителки произхода на масаж и гимнастика) като мъжът, който приема френски имена, за да се обозначи базовия щрихи, при които той systemized масаж какъвто го познаваме днес, като шведски или класически Масаж. Някакъв начин терминът, шведски система за движение е транспонирана шведски масаж система през втората половина на 19 век. На молва система е шведски движение или шведски гимнастическо движение система. Това може да е как той става неправилно свързани за толкова дълго с шведски Масаж. Когато първите книгите са написани за шведски гимнастическо система на молва, писатели използва толкова широко разпространени от използването на Mezger от тях френската условията. По-късни автори са френските условията за приписват молва поради на това."

Какво е шведски масаж?

Това се извършва чрез триене мускулите с дълго gliding щрихи в посока на кръвта, в сърцето. Но шведски масаж терапия излиза извън спокойствие. Шведски масаж е изключително полезно за повишаване на нивото на кислород в кръвта, намаляване на мускулите токсини, подобряване на разпространението и гъвкавост при намаляване на напрежение.

Какво е типична масаж терапия сесия като?

Типична сесия е между 40 и 90 минути. Вашият масаж ще започне с кратко консултации и преглед на симптоми, медицинската история и живот. Ще бъдете помолени да се undress (много хора съхранява си бельо) докато терапевта е извън стаята и бъде лицето надолу под лист на тапицирана масаж таблица.

Основни принципи:

Поредица от шведски масаж обикновено започва със stroking, последвано от омесване, триене, вибрации, перкусия, stroking отново и след това пасивен движения. Тя традиционно се извършва на един стол за масаж, тъй като това е съществено за масажист да запазите стрейт назад. Масаж обикновено започва на краката и крака, последван от ръцете и оръжие, тогава корема и гръдния кош и накрая гърба.

Техники включват: дълги инсулт, омесване, триене, потупване, перкусия, вибрации, effleurage и се разклаща движения. Обикновено последователност от техники са:

Effleurage: Прелитането щрихи с дланите, Палците и/или върха на пръстите
Petrissage: Омесване движенията на ръцете, Палците и/или пръстите
Триене: Кръгова налягане с дланите на ръце, Палците и/или пръстите
Вибрации: Oscillatory движения, които се разклаща или вибрира тялото
Ударни: Енергично хакерство или чукнете върху
Движения на пасивни и активни: огъване и простиращ

Инструменти за масаж:

Създаване на среда за получателя да бъде удобно. Тъй като облекло за тази масаж е по желание, се уверете, стаята е малко по-от нормалното.

-Масаж таблица
-Кърпа
-Общи и/или листове
-Лосион или течно - избор на лосион или остатъчен материал, който позволява на ръцете ви да намали триенето през кожата.
-Candles или incense
-Мека музика

Проучване проведено от националния център за алтернативни медицина и допълнителен и публикувани в Ню Йорк Таймс, установи, че доброволци, което е получило 45 минути шведски масаж преживява значително намаляване на равнищата на стрес хормон кортизонна, както и аргинин Антидиуретичен хормон а хормон, който може да доведе до увеличаване на кортизонна. Доброволците също така има увеличение на броя на лимфоцити, бели кръвни клетки, които са част от имунната система, както и повишаване на производителността в имунни клетки, които могат да ви помогнат да бие настинки и грип.

Общото, общите ползи от шведски масаж са, че тя се чувства добре, тя е уютния и много засилването! Научете как да си осигурите релаксиращи и професионален шведски Масаж, на югозапад институт за лечебни изкуства в Темпи, Аризона. Това дава тялото-работник рамка върху която той може да добавяте много други условия или използва като пълна масаж сама по себе си.

Посетете http://www.swiha.edu/ за да научите повече за нашата масаж програми!

Член Source:http://EzineArticles.com/?expert

View the Original article

Няма коментари:

Публикуване на коментар