събота, 2 юни 2012 г.

Каква е разликата между шведски масаж И дълбоки тъкан масаж?

ByGageel Ironstorm

Масаж не е просто лукс! Whither изберете шведски масаж или дълбоко тъкан Масаж, вие ще откриете много предимства за здравето.

Шведски масаж може да се определи от типа на щрихи, Масаж терапевт използва. С помощта на масла и лосиони дълго плъзгащи удар се прави по тялото. Чрез регулиране на налягането между светлина, както и фирма, плъзгащи инсулт, Масаж терапевт да създадете много различни усещания. Друг тип линия е бавна и Ритмичен kneading движение. Той също така ще координират масажни щрихи с леко протягане и прегъване на ставите.

Сред много предимства от нея е подобрена кръвообращението. Това означава, че тялото е по-добре да прехвърляте хранителни вещества и кислород във всички области в тялото. В допълнение Изпускателни канали токсини от тялото. Това е особено полезно за Лимфна система, защото е по-добре да изпълни своята функция на унищожаването на патогени, премахване на отпадъците и доставка на хранителни вещества в тялото.

Рисковете, свързани с него, са ниски, я правят подходяща за повечето всички. Ако имате някакви сърдечно-съдови проблеми обаче, трябва да говорите с вашия масаж терапевт и лекар за рисковете, свързани с. В противен случай това е леко достатъчно за всички, включително Пренатално Масаж, както и гериатрична Масаж.

От друга страна дълбоко тъкан масаж преси в най-дълбокото слоеве на мускулите. Масаж терапевт ще прилагат по-налягане в дълбока тъкан Масаж, за да се постигне полезни промяна на мускулните влакна и органи. За разлика от шведската масаж се използват не специални масла, които позволяват масаж терапевт по-добре задържане на и elongate мускулите.

Тъй като тя отива дълбоко в мускулите, вашият гъвкавост ще се увеличи. Редовно протягане между масажи допълнително ще увеличи това обезщетение. Тя може да помогне също да поправите мускулна щети, причинени от лошо позата, повтарящи се движения или спортни нараняване.

Има няколко недостатъците на дълбоко тъкан Масаж. Тъй като масаж терапевт е прилагане на натиска, набивания е възможност. Увеличената налягането може да е неприятно за някои хора. Докато шведски масаж може да помогне нива на контрол на кръвната захар, дълбоко тъкан масаж може да намали възможно ниво на кръвна захар. Поради тази причина диабетно пациенти се задължават да следят редовно им нива на кръвната захар.

Масаж дълбоко тъкан е голям избор за спортисти, които се занимават с продължителни тренинг. Ако работа изисква съпроводено с голямо напрежение или многократни движения, дълбоко тъкан масаж ще ви предложим няколко обезщетения също. Дори ако заданието е ви в стола целия ден, той също може да помогне облекчаване на лоши позата болка. В действителност всеки с хронична болка или вреда може да намерите освобождаване.

Добре е да се разгледа разликите при решаването на които масаж е най-добре за вас. Шведски масаж ще предложи общо облекчаването докато дълбока тъкан масаж ще даде мускулите ходенето да облекчи болка или вреда. Докато може да има разлика между две стилове, изберете този да Масаж, която ще предлага най-добрите обезщетения за тялото и вашето здраве.

Масаж завист Спа Шърман Оукс, CA е най-Спа Шърман Оукс. Посетете ги онлайн днес в http://www.massageenvy.com/clinics/CA/Sherman Oaks.aspx, или посещението си блог на http://expertmassagetherapy.com/shermanoaks/.

Член Source:http://EzineArticles.com/?expert

View the Original article

Няма коментари:

Публикуване на коментар