събота, 2 юни 2012 г.

Hvis du vælger en Massage karriere

Interesseret i at blive en massage behandler? Godt, er der mange måder at udføre stien massage karriere. Men først er det vigtigt at forstå meddelelsen terapi og dens vidundere.

Massage terapi er udbredt i verden på grund af at de sundhedsmæssige fordele det giver folk. Massage terapi er faktisk betragtes som en CAM eller complementary and alternative medicine. Undergår alle typer massage reducerer stress og lindrer smerter som følge til overordnede wellness.

Ifølge statistikker modtaget 10 procent af mænd og 25 procent af kvinder massage terapi i år 2010. Mens i tidlig 2011, undergik omkring 13 procent af mænd og kvinder 24 procent den såkaldte massage terapi. De fleste af dem opnåede massage på spas til afslapning formål. Sent sidste år, var imidlertid der en enorm stigning på procentdelen af amerikanerne benytter det. 44 Procent af voksne amerikanerne modtaget omkring massage terapi ikke kun for afslapning formål, men også for medicinsk og sundhed formål.

Disse viser, at massage er faktisk nyttigt og effektivt at reducere stress og smerte. Disse middelværdier derudover også, at folk er interesseret i at tage en massage karriere og blive en massage behandler kan være nyttige og givende. Her er en liste på en person skal vide.

Vælge et træningsprogram - I øjeblikket, er mere end 350 akkrediterede massage terapi skoler i USA. De interesserede kan forskning som skoler tilbyder sådanne programmer og sammenligne den med andre skoler nær deres sted. Hvis du vil nævne et par stykker, Nevada skole af Massage terapi i Las Vegas, massage Carrington College i Phoenix og Pacific College of Oriental Medicine i San Diego tilbyder terapi programmer.

Programmet kræver normalt, en studerende til master alle de centrale færdigheder, videregive alle eksaminerne og forstå koden for etik at blive en certificeret massage behandler. Der er dog også et bestemt antal timer afsat til kurser, som studerende bør underkastes. Desuden varierer alle disse krav afhængigt af staten.

Vel vidende beskæftigelsesmuligheder - efter at blive en meddelelse behandler, kan søger et job ikke være det hårde. Ifølge rapporter fortsat beskæftigelsesfrekvensen for massage behandlere vil stige. Siden 2010 var der faktisk allerede en stigning som følge af kravene til massage tjenesteydelser, som kan også føre til 20 til 35 pct. vækst i 2012. Disse betyder, at der er meget i lageret for fremtiden massage behandlere.

Forståelse arbejdsmiljø - da massage skole underviser hver teknik såsom korrigerende, er konditionering, energisk og afslapning, faktisk der beskæftigelsesmuligheder venter massage behandlere. De kan arbejde i forskellige industrier, som omfatter arbejder i lufthavne, fitness centre, hospitaler, plejehjem, resorts, studios, spas, indkøbscentre og endda i private kontorer. Nogle er også lejlighed til at gå på forskellige steder.

Udover den tid og indsats tjene massage behandlere konkurrencemæssigt. Hvis de arbejder hårdt, kan de tjene $180,000 eller flere årligt. Dette viser klart, at en massage karriere faktisk er en belønnende karriere. En massage praktiserende læge bør dog altid huske at opfylde pligter og ansvar at opfylde hver klient.

Artikel Source:http://EzineArticles.com/?expert

View the Original article

Няма коментари:

Публикуване на коментар