събота, 2 юни 2012 г.

5 Неща, които трябва да дадете перфектно масаж

ByAndrea Уорнър

Голям масаж може да направи някой се чувстват като цяло ново лице. Ако искате да може да даде дар на чудесен Масаж, не е толкова лесно, както си може да мислиш. Той е не само ръцете ви са на пускането някой и омесване мускулите им за половин час. Има огромно количество техника, участващи в е в състояние да го направи правилно. В крайна сметка масаж не е гарантиран да се чувстват добре. Ако не знаете какво точно правите, можете да направите много лоши неща или някой, поставени в неудобно положение. Отнема малко на планиране, за да зададете правилния настроение и имат всичко в място за добра Масаж. Ето някои неща, за да не забравяйте, така че да можете да администрирате голяма масаж на някой друг.

Дясната атмосферата - даване масаж не само физически нещо, за създаването на целия опит. Като такава е важно да зададете добре дошли и удобни атмосфера. Очевидно можете да дадете прост масаж на някого, който гледа телевизия по същото време. Но ако искате наистина да се даде цялостна Масаж, това е нещо, което заслужава внимание. Опитайте се да ограничите разсейвате при търсене на добър период от време в деня да отделят за тази дейност.

Масаж таблица - не е нужно да имате масаж таблица, за да направите това, но той със сигурност помага. Тя също е умен избор, ако възнамерявате да представяте масажи редовно. Лежат на дивана или на легло просто не е същото нещо. Някои хора се тревожи, че масаж таблици могат да бъдат доста скъпо. Топ линия модели са наистина pricey, и те вероятно не сте нещо се нуждае от редовни човек. Има обаче по-евтини версии, които са изключително достъпни. За по-малко от $200 можете да получите сгъваеми масаж таблица, която ще се поберат в всяка стая на вашия дом. Това е добър покупка, ако планирате относно масаж нормална част от вашите рутинни.

Масаж масла – можете да работите магия с ръцете си, но можете да направите, толкова повече с правилния масла. Има много голяма масаж масла, които са предварително опаковани и готови за използване веднага. Можете да експериментирате чрез смесване на различни съставки и компонентите заедно. Не забравяйте, че хората да реагират на някои масла по различен начин, и алергии могат да влязат в игра. Вие също трябва да гледате с хора, които имат чувствителна кожа или овлажняващ крем срещу пъпки.

Dazzle всички сетивата - заедно с настройка за анулирането време да се посветят на Масаж, трябва да предприемете мерки да tantalize всички сетивата. Това може да се направи с подходящо осветление, scented свещи и музика. Също така искате да гарантирате, че температурата в залата е удобна за двете страни. Той може да изглежда като допълнителна работа, но всички тези допълнения наистина правят масаж опит по-ефективна.

Комуникация - е важно за двете страни, за да можете да изразят себе си по време на Масаж. Това е единственият начин да се гарантира, че масаж е толкова ефикасно, колкото е възможно. Уверете се, че позволите на другото лице въз основа на които се знае, че техните се оценява. Много хора, които отиват в професионален масажистка за първи път са склонни да се clam поради на страха от говори. Това може да бъде голяма грешка, тъй като те да се наложи да издържи неудобно масаж на цялата сесия. Направете си най-добре да се предотврати на ситуацията чрез като се уверите, другото лице знае, че е добре да се говори.

В света на масаж могат да бъдат включени в ежедневието за подобряване на общото здравословно състояние. Ако си търсите още съвети или на някои от най-добрите продукти на пазара на, можете да извлечете http://massagersage.com/. Това е полезно, сайт, който ще ви даде информация за силата на Масаж, се отнася до освобождаване на стрес и добро здраве.

Член Source:http://EzineArticles.com/?expert

View the Original article

Няма коментари:

Публикуване на коментар